Save the date! 12 september

We zijn al weer enkele maanden lekker aan het trainen. Helaas zijn enkele traditionele evenementen in de afgelopen 1,5 jaar niet doorgegaan. Daarom vonden we het tijd om een gezellig, tussentijds, evenement te organiseren.

Wat gaan we doen?

Voor de hardlopers zijn 3 routes uitgetekend: 5 en 10 kilometer en voor de kilometervreters een heuse halve marathon. Ook voor de fitwandelaars is er een aangepast programma.

Voor vertrek is er koffie voor de liefhebber en ná aankomst is er ook koffie, fris en gebak.

Wanneer gaan we dat doen?

Zondag 12 september.

Vertrektijden:

Halve marathon:        8.00 uur (2 verzorgingsposten)

10 km:                          9.00 uur (1 verzorgingspost)

5 km:                            9.30 uur (geen verzorgingspost)

Fitwandelaars:            9.00 uur

Als we deze vertrektijden aanhouden dan zijn we allemaal om ongeveer 10.00 uur weer terug en hebben we mooi de gelegenheid om met elkaar bij te praten.

Waar gaan we dat doen?

Vertrek en aankomst is bij Hoeve Kukeleku, Torenstraat 22 in Gassel. Hoeve Kukeleku is een kilometer afstand van de molen, aan het einde van het zandpad die door het bos loopt rechts en dan is het de derde woning aan de rechterkant. (voor de kenners: er is een iets kortere weg via de achterkant van dat terrein)

Wat moet je verder nog weten?

  • Het is een informeel evenement waarbij de gezelligheid voorop staat. Aan een tijdmeting of zo doen we niet en ook zijn de routes niet bewegwijzerd. Enige tijd van te voren worden de routes bekend gemaakt en dan kun je jouw route uit het hoofd leren, het in je horloge uploaden of je zoekt aansluiting met een hardloopmaatje die met zijn / haar horloge kan navigeren.
  • Je loopt in je eigen tempo en je bepaalt zelf of je alleen loopt of in een groepje.
  • Voor de lange afstandlopers zijn er verzorgingsposten onderweg aanwezig waar je water en de benodigde suikers en zouten tot je kunt nemen.
  • Op Hoeve Kukeleku zijn toiletvoorzieningen aanwezig, er kunnen ongeveer 20 auto’s parkeren dus kom vooral met de fiets.
  • Na aanmelding is deelname voor leden van de Loopgroep Grave gratis.
  • Reguliere trainingen gaan die zondagochtend niet door.
  • Je zorgt zelf voor een goede warming up en cooling down.

Wat vragen we aan jou?

  • Deelname is gratis maar in verband met de catering vragen we je wel om ons even een berichtje te sturen of je wel of niet meedoet.
  • Als je geblesseerd ben of niet mee wilt lopen ben je vanaf 10.00 uur van harte welkom om gezellig bij te praten óf, nog beter, je meldt je aan om als vrijwilliger mee te helpen. We hebben enkele mensen nodig voor het inkopen, bemensen, opbouwen, bevoorraden en afbreken van de verzorgingsposten. Als er ook mensen zijn die deelnemers ’s ochtends willen ontvangen en willen laten vertrekken en meehelpen met opruimen dan zou dat heel fijn zijn.

Aan- en afmelden:

Stuur voor 1 september een mailberichtje naar info@loopgroepgrave.nl en laat weten of je wel of niet meedoet. Maar waarom zou je zo lang wachten met mailen, het is een gewone zondagochtend waarop de meesten toch al komen lopen?

Ook je aanmelding om een vrijwillige bijdrage tijdens die ochtend te leveren wordt zeer op prijs gesteld en kan ook verzonden worden naar info@loopgroepgrave.nl.

Groeten van de organisatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *