Trainingen tijdens Hemelvaart, Pinksteren en de EsteRun

Er staat weer een aantal feestdagen voor de deur! Dat betekent extra trainingen bij de Loopgroep! Hier alles op een rijtje.

Hemelvaart
Op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei, is er een extra training. Voor de hardlopers is er die ochtend een duurloop onder leiding van Marian en de fitwandelaars kunnen heerlijk in het bos gaan fitwandelen met Frans. Start is om 9.00u, bij de molen.

Pinksteren
Ook met Pinksteren wordt er extra gelopen. Pinksterzondag (28 mei) is qua zondag een trainingsdag als altijd, gewoon in 3 groepen, vanaf 9.00 bij de molen. Tweede Pinksterdag (29 mei) biedt in dit geval het extraatje: deze ochtend is er een vetverbrandingsloop voor de hardlopers en de fitwandelaars kunnen met Frans het bos in. Beide groepen starten om 9.00u. bij de molen.

EsteRun
Op de dag van de EsteRun (zondag 14 mei) is er voor de hardlopers GEEN training in het Gasselse bos. We hopen immers natuurlijk dat zoveel mogelijk hardlopers zich inschrijven en aan de start van de EsteRun verschijnen (Gildeterrein, Beerschemaasweg 3 in Escharen). Omdat er in deze editie helaas geen wandelevenement aan de EsteRun verbonden is, gaat op 14 mei het fitwandelen vanaf de molen wél gewoon door. Uiteraard is iedereen van harte uitgenodigd om aansluitend nog even bij de EsteRun te komen kijken en de hardlopers aan te moedigen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *