Herfst!

De dagen worden korter, de hesjes en lampjes gaan weer aan als er na het avondeten nog een rondje (hard)gelopen wordt. En voor een mooie zonsopgang hoef je gelukkig niet zo belachelijk vroeg meer op te staan. Heerlijk de herfst is weer begonnen! Elk jaar een tijd waarin er meer gesnotterd wordt, al geeft dat dit jaar gelijk extra alertheid op het corona-virus. We hopen dat jullie allemaal gezond zijn en heerlijk kunnen blijven sporten.

Van onze trainers begrepen we dat er een aantal mensen al een langere tijd niet is geweest. We hopen niet dat dat vanwege ziekte of een blessure is, maar ‘gewoon’ uit een interesse in een andere sport. Overigens vinden we het wel fijn om een afmelding te krijgen als je besluit om helemaal niet meer met de Loopgroep te trainen zodat we dat ook in onze e-maillijst kunnen verwerken. En mocht je nu van een mede-Loopgroeper weten dat een blessure deelname aan de trainingen verhindert, laat je ons dat even weten? Dan kan onze lief-en-leed-commissie aan de slag :).

Nu corona weer wat meer om zich heen grijpt in Nederland, willen we je er ook graag aan herinneren om écht niet naar de trainingen te komen als je last hebt van verkoudheidsklachten, keelpijn en/of koorts. We duimen dat we niet weer de trainingen hoeven aan te passen of te schrappen!

Herfstbos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *