Kuilenloop anders dan anders

Gelukkig zijn we al weer een tijdje als vanouds aan het hardlooptrainen en fitwandelen met de Loopgroep. Met de evenementen gaat het helaas nog niet als vanouds. Naast afgelaste marathons van onder meer Rotterdam en Eindhoven, is vorige week ook een streep gezet door de DUO-marathon hier in de omgeving.

Een wedstrijd die (vooralsnog) wel doorgaat, is de Kuilenloop op 6 september. Echter in zeer aangepaste vorm…

Op de website is te lezen dat er dit jaar in kleine groepjes op basis van de verwachte eindtijd wordt gestart, dat er geen prijsuitreiking ter plekke is, dat de lopers geacht worden zo snel mogelijk na de wedstrijd het terrein weer te verlaten en dat een groepsinschrijving dit jaar niet mogelijk is (zie voor het volledige overzicht de website van de Kuilenloop).

Dat heeft de organisatie van de Loopgroep Grave doen besluiten om dit jaar geen speciale activiteit rondom de Kuilenloop te organiseren. Uiteraard staat het iedereen vrij om op eigen gelegenheid aan de Kuilenloop deel te nemen. Iedereen die gaat rennen: zet ‘m op! En hopelijk staan we volgend jaar weer met een grote groep langs het meertje te poseren :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *