Extra trainingen eind mei/begin juni

We kijken tevreden terug op het opnieuw opstarten van de trainingen in het bos. Iedereen houdt zich goed aan de regels en het is fijn om weer samen te sporten. Complimenten voor onze trainers én deelnemers!

Het staartje van mei / begin van juni bevat weer een aantal feestdagen die traditioneel gevuld worden met extra trainingen. Met Hemelvaart (komende donderdag 21 mei) is er voor de hardlopers een extra training in de vorm van een vetverbrandingsloop. Voor de fitwandelaars is er met Hemelvaart geen extra training.

Op beide Pinksterdagen (zondag 31 mei en  maandag 1 juni) is er voor zowel de fitwandelaars als de hardlopers de mogelijkheid om in het bos te komen trainen. De fitwandelaars kunnen met Frans mee en de hardlopers hebben de mogelijkheid om  deel te nemen aan een vetbrandingsloop op 2e Pinksterdag. Eerste Pinksterdag is er een ‘gewone’ zondagochtendtraining. 

Start is op alle genoemde dagen om 9.00 in Gassel, bij de Molen.

Een gedachte over “Extra trainingen eind mei/begin juni

  1. Beste trainer loopgroep Grave,

    Het lijkt me leuk om mee te doen met de fitwandeling en oefeningen in het Gasselse bos op zondagmorgen. Gaat het ook in vakantietijd door?

    Groet,
    Marijke Zonneveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *