25 september: Uiterwaarden Run Nederasselt

Op zondag 25 september organiseert Stichting Nederasselt Gezond een hardloopevenement genaamd ‘Uiterwaarden Run Nederasselt’. De routes lopen onder andere over de Maasdijk, door de natuur in de prachtige uiterwaarden en langs de Sluis.

Afstanden, starttijden en startlocatie
Er kan ingeschreven worden voor drie afstanden te weten: 1,5km, 5km of 10km. De starttijden voor deze afstanden zijn respectievelijk 10:00u, 11:00u en 12:30u. De start en finish zijn voor het Dorpshuis van Nederasselt, Kerklaantje 17, 6612 BB in Nederasselt. In het Dorpshuis zijn toiletten, is gelegenheid tot omkleden, kunt u uw spullen achterlaten en kunt u eventueel een hapje of drankje kopen. Het dorpshuis is op 25 september vanaf 9:00u geopend.

Inschrijven
Iedereen die zin heeft, mag en kan meedoen. Bij de afstanden van 5 en 10 kilometer is onderweg een drankpost ingericht. Vrouw, man, gevorderd, beginner, getraind, ongetraind, jong, oud: iedereen die zin heeft, is welkom. Het gaat vooral om het sportief bezig zijn en meedoen, niet om de snelste tijd weg te zetten. Zin in een leuke, gezellige, gezonde en sportieve bezigheid in de natuur? Inschrijven kan op de website van Stichting Nederasselt Gezond: https://www.nederasseltgezond.nl/.

Kosten
De kosten voor deelname bedragen afhankelijk van de afstand 3, 5 of 8 euro. Iedere deelnemer aan de Run ontvangt bij de finish een mooie medaille. 

Wandelen
Dit jaar is er tevens een mogelijkheid om te wandelen. De afstand bedraagt 5 kilometer en het wandelen start om 11:05 uur. Ook de wandelaars ontvangen na afloop een medaille. Deelname voor het wandelen bedraagt 3 euro. Als je mee wilt wandelen graag even een mailtje naar info@nederasseltgezond.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *