Kuilenloop 4 september: schrijf je in!

Op zondag 4 september 2022 is er voor de hardlopers GEEN training in het Gasselse bos: we gaan dan met (hopelijk) zoveel mogelijk hardlopers deelnemen aan de Kuilenloop in Langeboom. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door atletiekvereniging Olympus Land van Cuijk. Het is een gezellige, kleinschalige wedstrijd in het prachtige gebied rondom de Kuilen. De wedstrijd maakt deel uit van de Runcompetitie.

Er zijn twee afstanden waaraan deelgenomen kan worden: de 5 en de 10 km. Start is om 11.00 bij Strandpaviljoen De Kuilen (Fazantenweg, 5453 JM Langeboom). Voor de liefhebbers kan er weer gecarpoold worden: verzamelen om 9.45 bij Zwembad Laco in Grave, vertrek om 10.00.

Na afloop van de wedstrijd zorgt Olympus voor koffie en thee, en Loopgroep Grave verwent aanvullend haar lopers met sportdrank en wat lekkers.

Loopgroep Grave betaalt de inschrijving voor lopers van de Loopgroep. Wil je meelopen? Stuur dan uiterlijk dinsdag 30 augustus 2022 een mailtje met jouw naam en de afstand die je wil lopen naar info@loopgroepgrave.nl. Doe dat liefst direct al even, maar .

De Fitwandelaars trainen die zondag WEL om 9.00u in het bos, maar ook voor hen zal er na afloop worden gezorgd voor wat lekkers. Graag aan Frans doorgeven of je die ochtend komt, zodat hij weet hoeveel hij moet inslaan.

Overige praktische informatie over de Kuilenloop is te vinden op de website: www.kuilenloop.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *